• Ajankohtaista
 • Kaikki ajankohtaiset

  Enersensen verkkokauppa uudistettiin ekologisuus edellä

  ”Arvostan sitä, että voimme tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka pystyvät palvelemaan ja tuottamaan meille lisäarvoa arvojemme mukaisesti”, Enersensen hankintapäällikkö Maarit Hakala sanoo.

  Päästöttömiä energiaratkaisuja toteuttava Enersense uudisti alkuvuonna liike- ja henkilöstölahjojen sisäisen verkkokauppansa Innoflamen kanssa. Kaupasta löytyy Enersense-tuotteita konsernin asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle.

  Tuotteistoa haluttiin uudistaa Enersense-konsernin strategian ja arvojen mukaisesti niin, että valikoima koostuu ekologisista ja hiilineutraaleista tuotteista. Uudistus oli helppo toteuttaa Innoflamen kanssa, sillä tuotteita painetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Siten vältytään turhalta tavaralta ja minimoidaan hävikki.

  ”Arvostan sitä, että voimme tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka pystyvät palvelemaan ja tuottamaan meille lisäarvoa arvojemme mukaisesti”, Enersensen hankintapäällikkö Maarit Hakala sanoo.

  Samat arvot yhdistävät

  Verkkokaupan uuden tuotevalikoiman tekstiileissä on käytetty sataprosenttisesti luonnonmukaista ja orgaanista Reilun kaupan sertifioimaa puuvillaa. Tekstiilit on valmistettu maailman korkeimpien sosiaalisten, eettisten ja ympäristösertifikaattien mukaisesti (GOTS, Fairtrade, EU Ecolabel, SA8000 ja Oeko-tex).

  Enersensen verkkokaupasta löytyy nyt myös kierrätysmateriaaleista valmistettu 2nd Life -mallisto, jonka Itämeri rPET-tuubihuivi on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

  Innoflame tarjoaa ekologisen tuotevalikoiman, mutta on myös sitoutunut vähentämään ilmastovaikutustaan. Yritys on hiilineutraali, eli kompensoi toimintansa aiheuttamat hiilidioksidipäästöt. Se on ollut Enersenselle tärkeää verkkokauppakumppania valitessa.

  ”Teemme yhteistyötä useiden toimittajien kanssa, jotka panostavat ympäristöystävälliseen tuotantoprosessiin, liiketoiminnan hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen sekä jätemateriaalin vähentämiseen ja hyötykäyttöön. Yhdessä tutkimme ja neuvottelemme jatkuvasti uusista mahdollisuuksista vähäpäästöisen yhteiskunnan rakentamiseksi”, Hakala kertoo.

  30.05.2022