• Ajankohtaista
 • Kaikki ajankohtaiset

  Innoflame Group Oy on ostanut Loihe Oy:n osakekannan

  Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 48 miljoonaan euroon. Loihe jatkaa toimintaansa Innoflamen sisaryrityksenä.

  Innoflame Group Oy on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Loihe Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 17.4.2024, ja se kasvatti Innoflamen liiketoimintaa kahdeksalla miljoonalla eurolla.

  Ostetun yhtiön pääomistajista Stenka Heino jatkaa Loihe Oy:n toimitusjohtajana ja Antti Holmi talousjohtajana. Lisäksi he ovat Innoflame Group Oy:n partnereita.

  ”Kauppa on luonnollinen osa Loihen kasvutarinaa. Meidän strateginen tavoitteemme on koko ajan ollut kasvaa riittävän suureksi, jotta vastuullisuuteen ja kotimaisuuteen keskittyvällä vaihtoehdolla olisi aidosti todellista merkitystä markkinoilla”, sanoo Loihen toimitusjohtaja Stenka Heino.

  Loihen työntekijät saavat kaupan myötä käyttöönsä Innoflamen edistykselliset ja ketterät järjestelmät asiakkaiden entistäkin parempaan palvelemiseen. Lisäksi Innoflamen lahjakorttikauppa Perfect Finnish antaa Loihen asiakkaille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sidosryhmien muistamiseen.

  ”Innoflame saa puolestaan kaupan myötä paljon lisää vastuullisuusosaamista ja kotimaista tuotantoa sekä asiakkailleen erittäin omistautuneen henkilökunnan”, sanoo Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela.

  Yhtiö panostaa tulevaisuudessakin vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja henkilökohtaiseen palveluun. Innoflame haluaa olla asiakkaan kumppani myös vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa. Ainutlaatuinen Print-On-Demand-konsepti mahdollistaa sen, että asiakkaan ei tarvitse merkata yhtään ylimääräistä tavaraa, vaan kaikki tehdään asiakkaan aidon tarpeen mukaan. Loihen vahva vastuullisuusosaaminen tukee myös tätä tavoitetta.

  Innoflame palvelee asiakkaita valtakunnallisesti, mutta vahvasti paikallisesti. Loihen näyttelytilat sijaitsevat Espoossa, Kokkolassa ja Oulussa. Lisäksi asiakkaita palvellaan Lahdessa, Jyväskylässä, Porvoossa, Turussa ja Tampereella. Innoflame toimii näiden lisäksi Helsingissä ja Porissa sekä myös Turussa, Tampereella ja Oulussa.

  Lisätiedot:
  Sami Savela
  toimitusjohtaja, Innoflame Oy
  puh. 050 514 3961
  sami.savela@innoflame.fi

  Stenka Heino
  toimitusjohtaja, Loihe Oy
  puh. 0400 226 227
  stenka.heino@loihe.fi

  24.04.2024