• Ajankohtaista
 • Kaikki ajankohtaiset

  Innoflame Oy on ostanut Suomen Sanser Oy:n liiketoiminnan

  Kauppa tarkoittaa työntekijöille lisätukea ja etenemismahdollisuuksia, asiakkaille entistä parempaa palvelua ja laajempaa tuotevalikoimaa.

  Innoflame on ostanut yhteensä 32 henkilöä työllistävän Suomen Sanser Oy:n liiketoiminnan. Kauppa solmittiin 27.11.2023, ja se kasvattaa Innoflamen liiketoimintaa 9,5 miljoonalla eurolla.

  Kaupan myötä Innoflamen toiminta laajenee Oulun seudulle. Lisäksi asiakkaita pystytään palvelemaan entistä paremmin Tampereella, Turussa ja Porissa, joissa Innoflame on toiminut jo pidempään.

  Liiketoimintakaupalla Innoflame vahvistaa osaamistaan tuotteiden valmistuksessa ja merkkauksissa. Lisäksi kauppa antaa Innoflamelle vahvempaa asiantuntemusta seuratuotteiden myyntiin sekä osaamista ennen kaikkea kotimaiseen tekstiilituotantoon.

  ”Sanserilla on Tampereella ompelimo ja tekstiilituotanto, jossa tehdään kaikki kaavoista ompeluun ja kankaan painatukseen saakka. Kotimaisesta neuleesta valmistetaan esimerkiksi pipoja, t-paitoja ja peliasuja”, kertoo Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela.

  Suomen Sanserin myyntijohtaja Sami Niemisen mukaan kauppa toteutettiin, koska Innoflamella on merkittävää osaamista asiakashallinnasta.

  ”Innoflamella on hieno perusta toimia ja kasvaa. Se on hyvä pohja myös Sanserin liiketoiminnan kasvulle”, Nieminen toteaa.

  Uusia mahdollisuuksia työntekijöille ja asiakkaille

  Sanserin työntekijät jatkavat Innoflamen työntekijöinä. He saavat käyttöönsä Innoflamen edistykselliset verkkokaupparatkaisut, Savela kertoo.

  Innoflamen lahjakorttikauppa Perfect Finnish antaa Sanserin asiakkaille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sidosryhmien muistamiseen. Innoflamen myyjät taas pystyvät kaupan myötä tarjoamaan asiakkailleen Suomessa valmistettuja tekstiilejä.

  Sekä Nieminen että Savela mainitsevat, että organisaation kasvaessa työntekijöille avautuu uusia etenemismahdollisuuksia.

  ”Innoflamella arvostetaan henkilökohtaista myyntityötä ja asiakaspalvelua. Sanserin pitkä kokemus alalta, osaava henkilöstö ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat merkittävässä roolissa kaupan jälkeenkin”, Savela sanoo.

  Lisätiedot:

  Sami Savela
  toimitusjohtaja, Innoflame Oy
  puh. 050 514 3961
  sami.savela@innoflame.fi

  Sami Nieminen
  Myyntijohtaja, Suomen Sanser Oy
  puh. 0400 732 331
  sami.nieminen@sanser.fi

  27.11.2023