• Ajankohtaista
 • Kaikki ajankohtaiset

  Innoflame sponsoroi soutajalupausta kohti vuoden 2024 MM-kisoja

  Innoflame on tehnyt sponsorointisopimuksen 20-vuotiaan soutajan Vilma Kangasmäen kanssa. Sopimus kattaa vuodet 2022–2024.

  Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela kertoo, että päätös nuoren urheilijan sponsoroinnista tehtiin ennen kaikkea siksi, että yrityksessä innostuttiin Vilma Kangasmäen kunnianhimoisesta suhtautumisesta lajiinsa ja kilpaurheiluun.

  ”Haluamme tukea lajiliittojen sijaan suoraan nuorta urheilijaa, joka treenaa tavoitteellisesti noustakseen lähelle maailman kärkeä”, Savela sanoo.

  Innoflame on tukenut Kangamäen kotiseuraa Nesteen Soutajia jo muutaman vuoden ajan muun muassa sponsoroimalla urheiluvaatteita. Nyt sponsorointisopimus muuttuu Kangasmäkeä henkilökohtaisesti tukevaksi.

  ”Innoflame on ensimmäisen henkilökohtainen sponsorini. Yhteistyö merkitsee urheilu-urallani etenemistä ja askelta kohti ammattimaisempaa urheilua. Minulle on tärkeää, Innoflamella ollaan aidosti kiinnostuneita nuoren urheilijan elämästä”, Kangasmäki iloitsee.

  Kangasmäen päätavoite ovat alle 23-vuotiaiden nuorten MM-kisat Kanadassa kesällä 2024, jolloin hän kilpailee viimeistä kertaa nuorten MM-sarjassa. Ennen päätavoitettaan Kangasmäki kisaa Euroopan ja Pohjoismaiden mestaruuksista.

  ”Meillä on ilo päästä seuraamaan Vilman kehittymistä niin huippu-urheilijana kuin nuorena ihmisenäkin”, sanoo Savela, joka on innokas urheilun seuraaja itsekin.

  Hän harmittelee, että Suomi on urheilun tukemisessa muita Pohjoismaita jäljessä.

  ”Me Innoflamessa haluamme tehdä oman, pienen osuutemme asian edistämiseksi.”

  03.10.2022