• Ajankohtaista
 • Kaikki ajankohtaiset

  Lahjakortti on toivottu henkilöstölahja

  Perfect Finnish -lahjakortilla työntekijä voi valita itselleen mieluisan ja tarpeellisen lahjan tai luovuttaa summan hyväntekeväisyyteen.

  Ihmiset eivät halua koteihinsa turhaa tavaraa. Sen tietää Perfect Finnish -lahjakorttikaupan myyntijohtaja Ronny Rubin. Lahjakortin suosio yrityslahjana kasvaa koko ajan.

  – Lahjakortti takaa sen, että vastaanottaja saa varmasti mieleisensä lahjan, kun pääsee sen itse valitsemaan.

  Rubinin mukaan Perfect Finnishillä on huomioitu se, että ihmisten suhtautuminen tavaralahjoihin on muuttunut. Lahjavalikoimaan on valittu laadukkaita ja kestäviä tuotteita, ruokalahjoja sekä aineettomia lahjoja, kuten elokuvalippuja ja hierontaa. Valtaosa tuotteista on kotimaisia.

  Ruokalahjat helpottavat arkea, hyväntekeväisyys houkuttelee

  Ruokalahjoja on toivottu pitkään, ja ne ovat Perfect Finnishin valikoimassa uutuuksia. Lahjakortin saaja voi valita esimerkiksi Fazerin herkkuboksin tai arkea helpottavan Feelian kotiruokaboksin.

  – Moni elää hektistä arkea. Sen keskellä kotiovelle toimitettu kotimainen, tuore ja terveellinen arkiruoka voi olla monelle pelastus.

  Moni lahjansaaja päätyy lahjoittamaan lahjakorttinsa arvoa vastaavan summan hyväntekeväisyyteen.

  Vuonna 2023 ostetuista Perfect Finnish -lahjakorteista on lahjoitettu hyväntekeväisyyteen yli 150 000 euroa. Lahjakortin saaja saa itse valita kohteen, johon haluaa summan lahjoittaa.

  Ihmiset arvostavat korkealaatuisia design-tuotteita, jotka kestävät aikaa, kertoo myyntijohtaja Ronny Rubin.

  Suosikkilahja yllättää

  Tavaralahjojakin valitaan kuitenkin edelleen – tosin niiden laadusta ja tarpeellisuudesta ollaan entistä tarkempia.

  – Ihmiset arvostavat korkealaatuisia, pitkäikäisiä ja vastuullisia tuotteita, jotka tulevat aidosti tarpeeseen. Lahjaksi valitaan esimerkiksi Marimekon ja Iittalan design-tuotteita.

  Vuosia suosituimpien lahjojen joukkoon on kuulunut myös hieman yllättäen arkinen paistinpannu, Rubin paljastaa. Hänen mukaansa suosio selittyy juuri tuotteen käytännöllisyydellä. Paistinpannu kun on harvassa keittiössä turha kapistus.

  Perfect Finnishin lahjavalikoimaan on valittu laadukkaita ja kestäviä tuotteita, ruokalahjoja sekä aineettomia lahjoja, kuten elokuvalippuja ja hierontaa.

  Lahjakortin voi antaa verovapaana

  Lahjakortti on kasvattanut suosiotaan yrityslahjana myös siksi, että sen voi nykyään antaa verovapaana lahjana, jos tietyt ehdot täyttyvät, Rubin sanoo.

  – Lahjakortti pitää antaa koko henkilöstölle, ja sen arvo saa olla enintään 100 euroa henkilöä kohden kalenterivuoden aikana. Lisäksi lahja valitaan rajatusta valikoimasta.

  17.06.2024