• Ajankohtaista
 • Palvelut

  Tee vaikutus joka muistetaan

  Etusivu / Palvelut

  Ihmisten huomioiminen kasvattaa yrityksesi brändiarvoa

  Meiltä saat kaikki ratkaisut ja palvelut, joiden avulla jätät positiivisen jäljen kaikkiin organisaatiosi tärkeisiin sidosryhmiin. Kestävästi, helposti ja kustannustehokkaasti.
  Verkkokaupparatkaisut muistamiseen ja palkitsemiseen, laadukkaat brändätyt tuotteet, digitaaliset verkkokauppalahjakortit – löydä omalle organisaatiollesi sopiva tapa tehdä vaikutus, joka muistetaan.

  Verkkokaupat

  Verkkokaupan rakentaminen on vaivatonta, kun pohjatyö eli ohjelmisto on suunniteltu hyvin ja käyttäjäystävällisesti.  Tarjoamme kolme erilaista verkkokauppaohjelmaa.

  Lue lisää

  HR-lahjat

  Rakennamme personoidun, juuri teidän ilmeenne mukaisen, räätälöidyn kauppa-alustan sujuvaan henkilökunnan muistamiseen ja kannustamiseen. 

  Lue lisää

  Yrityksen brändituotteet

  Merkkaa tuotteita oman organisaatiosi logolla ja visuaalisella ilmeellä.

  Lue lisää

  Palkintokaupat

  Palkitse asiakkaita, myyjiä ja jälleenmyyjiä digitaalisen palkitsemisjärjestelmän avulla.

  Lue lisää

  Perfect Finnish -lahjakortti

  Täydellisen lahjakortin salaisuus on markkinoiden monipuolisin lahjavalikoima, helppo asiointi sekä ripeä ja varma toimitus.

  Lue lisää

  Tuotesuunnittelu

  Voit myös hyödyntää suunnittelupalveluamme, jos haluat suunnitella vaikkapa yrityksen vuosipäivän kunniaksi oman malliston tai ilahduttaa henkilöstöä teille yksilöllisesti suunnitelulla tuotteella. 

  Lue lisää

  SYKSYKUVASTO 2024 ilmestyy 15.8.

  Voit selata kuvastoa sähköisesti tai halutessasi tilata painetun version. Painamme kuvaston Suomessa ja kuvaston ympäristövaikutukset hyvitetään Punamustan yhteistyökumppaneiden kautta.