• Ajankohtaista
 • Palkintokaupat

  Etusivu / Palvelut / Palkintokaupat

  Palkintokauppa kannustaa keskittämään

  Innoflamen ainutlaatuiset digitaaliset palkitsemisjärjestelmät eli palkintokaupat tarjoavat vaivattoman tavan palkita niin kanta-asiakkaita kuin omia myyjiä sekä jälleenmyyjiä. Asiakkaille räätälöity palkintokauppa lisää asiakasuskollisuutta, ja kilpailuhenkisyyteen kannustavilla myyjien palkintokaupoilla on merkittävä vaikutus yrityksesi myyntiin.

  Miten palkintokauppa toimii?

  1

  Asiakas myöntää tehdyistä ostoksista tietyn pistemäärän. Asiakkaan ainoa tehtävä on määrittää Innoflamen myyjän avustuksella pistetaso eli miten paljon pisteitä myönnetään ostoista. Esimerkiksi 1 000 euron ostosta voidaan antaa vaikka 10 euron edestä pisteitä.

  2

  Kanta-asiakas valitsee palkinnon palkintokaupan laajasta valikoimasta.

  3

  Palkinto on kanta-asiakkaalle veronalaista tuloa, Innoflame ilmoittaa tiedot verottajalle sekä huolehtii siitä, että henkilötiedot hävitetään tietosuojalain vaatimalla tavalla.

  4

  Innoflame toimittaa valitun palkinnon haluttuun osoitteeseen.

  Innoflame since 1996

  Meillä on liki 30 vuoden kokemus yritysten brändituotteiden suunnittelusta, tuotannosta, merkkauksesta ja logistiikasta. Alueelliset avainasiakaspäällikkömme auttavat yritysasiakkaitamme asiantuntemuksella. Ota yhteyttä oman alueesi avainasiakaspäällikköön, niin mietitään yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellenne.

  Ota yhteyttä