• Ajankohtaista
 • Tuotesuunnittelu

  Etusivu / Palvelut / Tuotesuunnittelu

  Jos brändisi kiinnostaa myös kuluttajia, luo oma mallisto.

  Yrityksen vuosipäivän kunniaksi oma vaatemallisto? Henkilöstölle yksilöllisesti suunnitellut tuotteet? Oma tuotesuunnittelupalvelumme takaa toimivan lopputuloksen oli tarpeesi mikä tahansa. Meillä on liki 30 vuoden kokemus tuotesuunnittelusta ja tuotteistuksesta!

  Ota yhteyttä
  Kysy lisää myynti@innoflame.fi

  Edistykselliset ja tutut merkkaustavat

  Innoflamella on käytössä modernit ja nykyaikaiset merkkaustavat erilaisiin tuotteisiin ja tarpeisiin. Merkkaamomme sijaitsee samoissa tiloissa kuin varastomme, joten tuotteita ei tarvitse kuljettaa merkattavaksi. Tämä säästää aikaa, kuluja ja ympäristöä.

  Laserkaiverrus 
  UV-tulostus 
  Tampopaino 
  Sublimaatio-paino 

  Silkkipaino 
  Brodeeraus 
  Applikointi 
  Ompelu

  Digipaino 
  Tasopaino 
  Siirtokuvamerkkaus 
  Merkki-tuotanto 

  Merkkaamme vain tarpeen mukaan

  Print On Demand –palvelu tarkoittaa sitä, että merkkaamme tuotteet asiakkaalle vain aidon tarpeen mukaan. Asiakkaidemme ei tarvitse sitouttaa lainkaan pääomaa tuotevalikoimaan, koska jokainen tuote merkataan vain tilauksen mukaan omassa painossamme Porissa ja Tampereella. Käytössäsi on laaja tuotevalikoima ilman lisäkustannuksia. Me myös varastoimme tuotteet puolestasi.

  Innoflame since 1996

  Meillä on liki 30 vuoden kokemus yritysten brändituotteiden suunnittelusta, tuotannosta, merkkauksesta ja logistiikasta. Alueelliset avainasiakaspäällikkömme auttavat yritysasiakkaitamme asiantuntemuksella. Ota yhteyttä oman alueesi avainasiakaspäällikköön, niin mietitään yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellenne.

  Ota yhteyttä