• Ajankohtaista
 • Verkkokaupat

  Etusivu / Palvelut / Verkkokaupat

  Kolme erilaista verkkokauppaa

  Oma verkkokauppa mahdollistaa sen, että tuotteet voidaan merkata tilausten mukaan – on sidosryhmäsi sitten asiakkaat, kanta-asiakkaat, myyjät tai muut työntekijät. Voit siis tilata omasta verkkokaupastasi vaikkapa vain yhden tuotteen ilman lisäkustannuksia.

  Verkkokaupan rakentaminen on vaivatonta, kun pohjatyö eli ohjelmisto on suunniteltu hyvin ja käyttäjäystävällisesti. Tarjoamme neljä erilaista verkkokauppaohjelmaa.

  GoKeep

  Oma sisäinen verkkokauppa

  Tämä on verkkokaupparatkaisuistamme suosituin. Sen avulla yritys voi tilata ja hallinnoida henkilöstön merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoja, brändituotteita ja työvaatteita.

  Sisäisellä verkkokaupalla on yleensä yrityksessä 1–2 pääkäyttäjää, jotka vastaavat tuotevalikoimasta yhdessä asiakasvastaavamme kanssa. Verkkokaupan varsinaisia käyttäjiä ovat tilaajat, jotka tekevät itsenäisesti tilauksia yrityksen tarpeisiin. Tuotevalikoimaa voi päivittää tarpeen mukaan, ja se elääkin vahvasti esimerkiksi vuodenaikojen ja sesonkien mukana.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää

  GoShop

  Yrityksen brändituotteiden myyntikanava

  Jos oman brändisi tuotteet ovat kuluttajiakin kiinnostavia, voit perustaa tuotteillesi oman, avoimen verkkokaupan. Esimerkiksi Hartwallin Long Drink -tuotteet ovat olleet äärimmäisen suosittuja.

  Tuotteet maksetaan turvallisesti maksukorteilla tai pankkitunnuksilla ja toimitetaan suoraan tilaajille varastostamme.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää

  GoGive

  Tarvitsetko ketterää kannustinjärjestelmää?

  GoGive on kannustinjärjestelmä, jossa asiakkaat, kanta-asiakkaat, myyjät tai muut työntekijät keräävät pisteitä ja saavat tilata verkkokaupasta tuotteita tiettyä pistemäärää vastaan.

  Ohjelmaa käyttävät esimerkiksi monet ammattiliitot jäsenten hankkimiseen liittyvässä palkitsemisessa sekä organisaatiot myynnin palkkiojärjestelmänä. Se taipuu hyvin myös vaikkapa kanta-asiakkaiden palkitsemiseen. Järjestelmässä näkyvät aktiivisina ne palkinnot, joihin henkilön pisteet riittävät.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää

  Sinun tehtäväksesi jää miettiä nämä:

  1

  TARPEET – mihin verkkokauppaa halutaan käyttää?

  2

  BRÄNDI – Toimita yrityksesi logo ja brändiväriohjeistus ilmeen suunnittelua sekä merkkauksia varten

  3

  TUOTTEET – Suunnitellaan tuotevalikoima yhdessä myyjämme kanssa

  4

  KÄYTTÄJÄT – Valitse yrityksen sisältä 1–2 pääkäyttäjää ja määritä, ketkä yrityksessä ovat tilaajia

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ TAI ANNA PALAUTETTA

  Ota yhteyttä

  Täytä lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
  Huomioithan tähdellä merkityt pakolliset kentät. (*)