• Ajankohtaista
 • Yrityksen brändituotteet

  Etusivu / Palvelut / Yrityksen brändituotteet

  Merkkaa tuotteita oman organisaatiosi logolla ja visuaalisella ilmeellä.

  Edistykselliset merkkausmenetelmämme mahdollistavat organisaatiosi logon ja visuaalisen ilmeen viemisen lähes mille materiaalille ja pinnalle tahansa. Print On Demand –palvelun ansiosta pystymme merkkaamaan tuotteet aidon tarpeen mukaan: verkkokauppa-asiakkaanamme sinun ei tarvitse sitouttaa lainkaan pääomaa tuotevalikoimaan, koska jokainen tuote merkataan vain tilauksen mukaan omissa painoissamme. Hoidamme myös tuotteiden varastoinnin puolestasi.

  Edistykselliset ja tutut merkkaustavat

  Innoflamella on käytössä modernit ja nykyaikaiset merkkaustavat erilaisiin tuotteisiin ja tarpeisiin. Merkkaamomme sijaitsee samoissa tiloissa kuin varastomme, joten tuotteita ei tarvitse kuljettaa merkattavaksi. Tämä säästää aikaa, kuluja ja ympäristöä.

  Laserkaiverrus 
  UV-tulostus 
  Tampopaino 
  Sublimaatio-paino 

  Silkkipaino 
  Brodeeraus 
  Applikointi 
  Ompelu

  Digipaino 
  Tasopaino 
  Siirtokuvamerkkaus 
  Merkki-tuotanto 

  Merkkaamme vain tarpeen mukaan

  Print On Demand –palvelu tarkoittaa sitä, että merkkaamme tuotteet asiakkaalle vain aidon tarpeen mukaan. Asiakkaidemme ei tarvitse sitouttaa lainkaan pääomaa tuotevalikoimaan, koska jokainen tuote merkataan vain tilauksen mukaan omassa painossamme Porissa ja Tampereella. Käytössäsi on laaja tuotevalikoima ilman lisäkustannuksia. Me myös varastoimme tuotteet puolestasi.

   Laadukkaat työvaatteet

  Suunnittelemme ja valmistamme myös yrityksen työvaatteet. Meillä on pitkä kokemus sekä kevyemmästä että raskaammasta työvaatetuksesta. Työvaatteet tilataan asiakkaan omasta verkkokaupasta. Ainutlaatuinen Print On Demand -palvelumme mahdollistaa sen, että voit tilata työvaatteita aidon tarpeen mukaan eli vaikka muutaman vaatteen kerrallaan. Tuotteet merkataan Suomessa.

  Innoflame since 1996

  Meillä on liki 30 vuoden kokemus yritysten brändituotteiden suunnittelusta, tuotannosta, merkkauksesta ja logistiikasta. Alueelliset avainasiakaspäällikkömme auttavat yritysasiakkaitamme asiantuntemuksella. Ota yhteyttä oman alueesi avainasiakaspäällikköön, niin mietitään yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellenne.

  Ota yhteyttä