• Ajankohtaista
 • Innoflamen ilmoituskanava

  Etusivu / Yritys / Ilmoituskanava

  Mihin Innoflamen ilmoituskanavaa käytetään?

  Ilmoituskanavan kautta on mahdollista ilmoittaa teoista tai laiminlyönneistä, jotka täyttävät rikoksen tunnusmerkistön, oli kyseessä sitten meidän tai yhteistyökumppaniemme toiminta. Sinulla ei tarvitse olla konkreettisia todisteita epäilyksesi tueksi. Huomaa kuitenkin, että tarkoituksella aiheettomien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä ja voi johtaa lisätoimenpiteisiin.

  Huomioithan myös, että ilmoituskanava ei ole palautelaatikko, eikä sitä ole tarkoitettu valituksille tuotteista tai palveluista. Asiakaspalvelumme ja tukemme yhteystiedot löydät täältä.

  Ilmoituksen voit tehdä joko omalla nimelläsi tai nimettömästi. Ilmoittajan henkilöllisyys suojataan whistleblower-direktiivin mukaisesti. Vuonna 2023 voimaan astunut ilmoittajansuojelulaki edellyttää yrityksiä varmistamaan, että epäilyistä voidaan ilmoittaa turvallisesti ja ilmoittajan henkilöllisyys suojataan.

  Miten ilmoitus tehdään?

  Ilmoitus-painikkeet vievät sinut Sopro-ilmoituskanavalle, jonka on toteuttanut, ja jota ylläpitää Rediteq Oy

  Ilmoituksen tekeminen onnistuu helposti ja turvallisesti täyttämällä lomakkeen kentät ja seuraamalla ohjeita. Voit tehdä ilmoituksen nimettömästi tai jättää halutessasi yhteystiedot.

  Kun lähetät ilmoituksesi, saat sinulle generoidut kaksi koodia, joiden avulla pääset tarkastelemaan ilmoitustasi uudelleen. Säilytä koodit turvallisessa paikassa, ja palaa seuraamaan asiasi tietoja. Vahvistamme ilmoituksesi vastaanottamisen seitsemän päivän kuluessa. Saat lisätietoja ilmoituksesi käsittelystä viimeistään kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksen tekemisestä. Saatamme lähettää sinulle järjestelmän kautta myös lisäkysymyksiä ilmoitukseesi liittyen.

  Ajatuksella valitut tuotemerkit

  Valikoimastamme löydät kaikki merkittävät kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä aineettomat lahjat.
  Suunnittelemme käyttöösi tuotevalikoiman, joka heijastelee yrityksesi arvoja ja tavoitteita.