• Ajankohtaista
 • Vastuullisuus

  Jätä jälki. Kestävästi.

  Etusivu / Yritys / Vastuullisuus

  Vastuullisuus näkyy teoissa

  Innoflame kantaa kortensa kekoon ympäristövastuuseen sekä sosiaaliseen ja taloudelliseen vastuuseen liittyvissä asioissa. Meille on tärkeää, että työntekijämme ja ympäristö voivat hyvin. Lisäksi haluamme, että toimitusketjumme toimivat eettisesti. Tähän kaikkeen tarvitaan konkreettisia tekoja – ja yhteistyötä.

  Olemme laatineet muun muassa ympäristöohjelman sekä eettisen ohjeistuksen tavarantoimittajillemme. Ne ohjaavat työtämme päivittäin.

  Vastuullisuustyö on meille tärkeää, mutta tiedostamme, että siinä ei voi tulla valmiiksi. Pyrimme jatkuvasti tekemään toiminnastamme entistä vastuullisempaa.

  Ympäristövastuu

  Vaikka olemme tavarantoimittaja, emme halua maailmaan yhtään turhaa tavaraa. Olemme selvittäneet toimintamme aiheuttamat hiilidioksidipäästöt vuodelta 2020 ja 2021 yhteistyössä Nordic Offset Oy:n kanssa.

  Lue lisää

  Sosiaalinen vastuu

  Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Haluamme myös, että toimitusketjuissamme toimitaan eettisesti ja ketjuissa tavalla tai toisella työskentelevillä ihmisillä on asianmukaiset työolosuhteet.

  Lue lisää

  Taloudellinen vastuu

  Luotettava kumppani -palvelu hakee tilaajavastuulain vaatimat tiedot ja koostaa niistä raportin. Kaikki tilaajamme voivat hakea raportin sähköisessä muodossa.

  Lue lisää

  Ajatuksella valitut tuotemerkit

  Valikoimastamme löydät kaikki merkittävät kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä aineettomat lahjat.
  Suunnittelemme käyttöösi tuotevalikoiman, joka heijastelee yrityksesi arvoja ja tavoitteita.